Vacature alert!
De Comeniusschool zoekt een vakleerkracht bewegingsonderwijs.
Meer info
Inloggen Social Schools | Registreren

Social Schools

De Comeniusschool verzorgt vanaf schooljaar 2022-2023 de algemene oudercommunicatie via Social Schools. De Social Schools community bestaat uit de schoolgroep en daaronder alle klassen. Als ouder bent u lid van de hoofdgroep, waar algemeen schoolnieuws geplaatst wordt, en lid van de groep(en) van uw kind(eren). In deze groepen worden agendapunten en nieuwsitems geplaatst.

Klik hier om direct in te loggen bij Social Schools:

Social Schools
Nieuwsbrief

Iedere week wordt er op zaterdag een nieuwsbrief verstuurd naar de ouders. In deze nieuwsbrief lezen ouders alle berichten die er afgelopen week gedeeld zijn in Social Schools. Daarnaast bevat de nieuwsbrief een overzicht met de agendapunten van komende week.

Mail

Ouders kunnen ervoor kiezen om via de mobiele app of via de mail notificaties van Social Schools te ontvangen. Dit houdt in dat ouders een mail/melding ontvangen zodra er een bericht op Social Schools wordt geplaatst.

 

Aanmelden bij Social Schools

Bent u een nieuwe ouder of hebt u zich eerder nog niet aangemeld bij Social Schools, dan ontvangt u automatisch een koppelcode. Deze code wordt verstuurd naar het bij ons bekende e-mailadres. Bij het aanmelden met de koppelcode wordt u direct gekoppeld aan de hoofdgroep en de groep(en) van uw kind(eren).

Voor meer informatie over Social Schools kunt u het onderstaande PDF-document downloaden: